Over ons

Over ons.

Vastetuinplanten.nl is het adres voor uw vaste tuinplanten. Wij bieden u een groot assortiment tegen scherpe prijzen en bezorgen door heel Nederland en België. Natuurlijk verpakken wij uw vaste tuinplanten zorgvuldig, zodat zij geen schade ondervinden tijdens het transport. Wij zullen er ook alles aan doen om uw bestelling in topconditie bij u aan te laten komen.

Alle vaste tuinplanten uit ons assortiment leveren wij vanuit eigen kwekerij, die een oppervlakte heeft van maar liefst tien hectare. Vijftien vaste medewerkers verzorgen hier met veel liefde, aandacht en passie voor het vak de planten. Door deze uitstekende zorg en aandacht zijn onze vaste planten vrij van onkruid en minder gevoelig voor ziekten en plagen. Doordat wij de planten regelmatig met duurzaam en verantwoord geproduceerde middelen behandelen, zijn onze planten sterk en robuust. Al onze planten leveren wij in maat P9, wat staat voor potmaat 9 (9 x 9 centimeter). 

Maak een keuze uit ons aanbod van vele honderden verschillende soorten vaste tuinplanten. Verreweg het grootste deel van ons assortiment is het gehele jaar leverbaar. Regelmatig verrassen wij u met nieuwe vaste tuinplanten en met interessante aanbiedingen. Ook vertellen wij u graag meer over onze planten. Reden genoeg om onze website in de gaten te houden en u te abonneren op onze nieuwsbrief.

En heeft u vragen? Laat het onze klantenservice gerust weten. Wij brengen onze kennis van en onze liefde voor vaste tuinplanten met veel plezier op u over en helpen u graag met al uw vragen.